DISCLAIMER

WARNING! The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent other people's view in anyway. Reproduction, transfer, distribution or storage of part or all of the contents in any form or medium without express written permission is prohibited except in accordance with the following permission. All other products, logos and company mentioned in this weblog may be trademarks of their respective owners. I shall not be responsible for any damages suffered as a result of your use of the information in this weblog and in no event shall I be liable for any indirect punitive or consequential damage howsoever arising from your use of this weblog or the information contained herein. No animals, plants, or any other living things were harmed during the making of this disclaimer.

Wednesday, September 23, 2009


tuk psp model 3000 blue colour best juak layan benda tuk.kawan2 ada 4 orang termasuk kmk empun ada benda layan tuk.kmk org suka main game perang rainbow six,olimpik dan mcm2 agik nak boleh main 4 orang sekali gus..layan beb...tp mun kita main game tuk sorg2 boring juak...jadi kenaklah beli banyak2 sikit psp tuk.mun rasa2 mok meli,kmk ada kawan jual benda tuk second hand harganya dlm rm 400.mun mok meli nak baru,harganya rm780 ke rm835.mun rasa2 mok meli,pandei2lah carik kmk.

Sunday, September 20, 2009



my wife n luguk

Saturday, September 19, 2009


lokasi di kota kinabalu pasar filipin.terdapat banyak makanan laut pelbagai jenis harga berpatutan.jom beramai ramai singgah ke sana.best gilerrrr.


ini adalah pengalaman pertama aku ke pulau pangkor.pergi ke pulau pangkor bersama rakan2 sekerja.gambar pertama member dari sarawak dpat anak ikan.yang peliknya,kita org mula memancing dari pukul 4ptg lagi.tp seekor ikan pun x dpt.tp yang peliknya,makin dekat nak masuk waktu maghrib,bersepah sepah ikan yang kami dapat.bukan ikan besar pun,ketegori anak ikanlah....semuanya jenis yang sama.gambar yang di tengah tu plak kat tepi pantailh...yang paling bestnya pengalaman meronda bersama moto cabok sewa.kita org mengelilingi kawasan pilau tersebut...lawak gila naik moto cabok tu,...guna helmet kura2 plak tu..sewa sebijik moto rm20.hehehe...klu ada peluang nak gi sana lagi,ingat nak pergilah.kali ni nak mengelilingi lautan die plak...

Thursday, September 17, 2009

pelik tapi benar...mop lantai yg dh berusia hampir 3 tahun telah ditumbuhi sejenis tumbuhan pelik...yg menyerupai tongkat ali,tp bukan tongkat ali.ia adalah cendawan.struktur isi cendawan itu sungguh kuat.namun selepas 1 minggu,spesis pelik ini akhirnya lenyap begitu sahaja tanpa dapat dikesan bangkainya...menurut kajian saintis,cendawan ini akan tanggal dengan sendirinya sekiranya ianya bercampur dengan sabun pencuci laantai yg mempunyai bahan2 campuran.x sempat den nak mengawetnyer...

Monday, September 7, 2009

Dayang Damia Luthfia dilahirkan di HUKM Cheras.lahir pada 1 April 2009.APRIL FOOL