WARNING! The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent other people's view in anyway. Reproduction, transfer, distribution or storage of part or all of the contents in any form or medium without express written permission is prohibited except in accordance with the following permission. All other products, logos and company mentioned in this weblog may be trademarks of their respective owners. I shall not be responsible for any damages suffered as a result of your use of the information in this weblog and in no event shall I be liable for any indirect punitive or consequential damage howsoever arising from your use of this weblog or the information contained herein. No animals, plants, or any other living things were harmed during the making of this disclaimer.

Thursday, August 13, 2009

My Plastation3

nilah game yang aku selalu main dulu PS3.skg aku jarang main dah game ni koz aku khusyuk surf internet.asyik upgrade blog aje.dulu,PS3 inilh bini no2 aku."asyik2 game asyik2 game"itulah perkataan yang selalu terungkap di mulut my wife aku.sekarang plak,"asyik2 internet,asyik2 internet",pulak dah...pasal PS3 ni plak,game dia sungguh best.kualiti gambar dia memang menarik.rugi kalu x main benda ni.boleh online game dgn rakan2 dari dalam atau luar negara.harga PS3 4GB sekarang dalam rm1200 blh dapat.kalu yang kaki game tu bolehlah mencuba.PROMOTE barang nampak??

1 comment:

AmirFX said...

PS3 ya nak jual kah??? hehe...